Termeni si Conditii – erides.ro
Oferta Lunii 30% Reducere la Trotineta Electrica. Profita Acum

Termeni si Conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

Art. 1. Dispoziții generale

1.1 LAMINUTUL99 PROFESSIONAL S.R.L. [societate română înființată și funcționând în conformitate cu Legea 31/1990, având sediul social în Romania, Bucuresti, Sectorul 3, Str. Lupsanului, Nr. 3-7, et.1, cam. 2, înregistrata la Registrul Comerțului sub nr.  J40/17788/2019, având Codul Unic de Inregistrare 42068613 (denumită în continuare „Societatea” sau “Administratorul”)].

1.2 Site-ul erides.ro (denumit în continuare „Site-ul”) este reprezentarea grafică, on-line a Societății, împreuna cu oferta de servicii și produse. Întregul conținut al platformei on-line constituie proprietatea Societatii. Site-ul funcționează ca o platformă de prezentare si magazin on-line de comercializare a trotinetelor si bicicletelor electrice, precum si accesorii ale acestora.

1.3 Prezentul document (denumit în continuare „Documentul” sau „Termeni și Condiții”) stabilește termenii și conditiile în care se poate accesa Site-ul de catre utilizatori („Utilizatori”) si conditiile in care se vor desfășura tranzacțiile de orice natură între Site și cumparatori („Cumparatori”). Prin  accesarea Site-ului, se presupune citirea integrală, întelegerea, acceptare și aderarea Utilizatorului la prezentul Document.

1.4 Conținutul Site-ului se referă la fiecare element de text, imagine, audio-video, mod de aranjare în pagina, elemente de coding care se regasesc pe erides.ro. În ceea ce privește conținutul Site-ului, copierea, reproducerea și folosirea conținutului în interese proprii, fără acordul expres, prealabil și scris al Societății, acestea sunt strict interzise și se pedepsesc conform legii.

1.5 Imaginile oferite pe Site sunt cu titlu de prezentare.

1.6 În condițiile în care Utilizatorul nu este de acord/ nu acceptă prezentele Termeni și Condiții, acesta renunță la dreptul său de a accesa și de a se utiliza serviciile și produsele oferite de Societate.

Art. 2. Definiții

2.1 Administrator – Societatea LAMINUTUL99 PROFESSIONAL S.R.L., titularul dreptului de proprietate asupra Site-ului și a dreptuilor de proprietate intelectuala.

2.2 Colaboratori externi ai Site-ului – persoane fizice sau juridice care oferă servicii conexe Administratorului pentru a facilita folosirea Site-ului erides.ro de către Utilizatori și Cumparatori. Cu titlu de exemplu, dar nelimitativ: procesatori de plăți, procesatori de mesaje tip SMS, servicii de contabilitate, dezvoltatori web.

2.3 Continut – orice document aflat pe Site, precum și fragmente/porțiuni ale acestor documente, indiferent sub ce forma se regăsesc – inclusiv, dar fără a se limita la: text, grafică, sunet, imagine, film, programe, cod.

2.4 Cumparator – Utilizator al Site-ului erides.ro care a achizitionat bunuri de la Societate prin intermediul Site-ului.

2.5 Cracking sau hacking – trecerea neautorizată peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau peste alte servicii de securitate ale oricărei rețele, server, server web sau cont de utilizator.

2.6 Procesatorul de Plăți – Colaborator Extern al Societatii care procesează plățile efectuate de Cumparator.

2.7 Serviciu – furnizarea către Cumpărători a accesului la magazinul on-line al Societății pentru cumpărarea de cărți în format fizic, precum și serviciile oferite de către Colaboratorii Externi ai Site-ului.

2.8 Termeni și Condiții de utilizare a – acordul încheiat între orice persoană, fizică sau juridică, care vizitează, accesează, sau care dorește să utilizeze în orice mod sau utilizează efectiv serviciile Site-ului și Societății, în calitate de proprietar și administrator al Site-ului și de furnizor al Serviciilor. Acest acord stabilește care sunt condițiile în care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul erides.ro , ori poate utiliza în orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului.

2.9 Utilizator – persoana care accesează Site-ul și accepta Termenii si Condițiile Site-ului. Orice utilizator poate deveni Cumparator al Societatii.

 

Art. 3. Acceptarea Termenilor și Condițiilor

3.1 Accesarea sau vizitarea Site-ului, a oricărei pagini din acesta și/sau a Serviciilor, precum și a oricărui component al acestuia constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Condițiilor, precum și a oricărei prevederi din acesta. Neacceptarea acestui Document, ori a oricărei prevederi din acesta atrage obligația persoanei respective de a înceta de îndata accesarea Site-ului.

Art. 4. Drepturi de autor

4.1 Conținutul site-ului erides.ro este proprietatea exclusivă a Societății.

4.2 Societatea garantează Utilizatorului acces limitat pe site-ul erides.ro, in interes personal – efectuarea de comenzi online sau informare. Utilizatorul nu are dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta manieră, fără acordul prealabil scris al Societății.

4.3 Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea LAMINUTUL99 PROFESSIONAL S.R.L., sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și sunt protejate de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

Art. 5. Modificarea Site-ului și a prezentelor Termeni și Condiții

5.1 Site-ul își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza în orice moment conținutul Site-ului, modul de funcționare al acestuia, tipul de informații afișate pe Site, precum și Termenii și Condițiile, fără o notificare prealabilă a Utilizatorului și fără a fi necesar un acord expres al Utilizatorului în acest sens.

5.2 Modificările vor fi aduse la cunoștința Utilizatorului prin simpla afișare pe Site și vor fi socotite ca fiind acceptate de către Utilizator dacă acesta continuă să folosească serviciul după afișarea lor pe Site.

5.3 Este de datoria Utilizatorului să viziteze periodic prezentul Document pentru a verifica Termenii și Condițiile pe care este obligat să le respecte.

Art. 6. Drepturile și obligațiile Utilizatorului

6.1. Prin accesarea și utlizarea serviciilor și a produselor oferite de Site, Utilizatorul actionează ca persoană majoră, așa cum reiese din legislația statului în care este domiciliat.

6.2. Utilizatorul se obliga că:

a) nu va modifica, distribui, copia, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui Site, decât în conformitate cu Termenii și Condițiile, precum și cu legislația aplicabilă.

b) nu va desfașura și nu va permite activitatea de cracking, hacking sau a atacurilor din categoria “refuzul serviciului” (i.e. interferență cu serviciul, referitor la oricare utilizator, rețea sau server). Utilizatorii care violează securitatea sistemelor sau retelelor pot fi acționați în instanță, conform dispozițiilor civile și penale aplicabile.

6.3 În cazul în care Administratorul apreciază că un Utilizator nu respectă Termenii și Condițiile de utilizare, sau a adus ori poate aduce atingere în orice mod Siteului, Administratorul poate restricționa accesul Utilizatorului pe Site fără o notificare prealabilă.

6.4 Restricționarea poate însemna:

a) ștergerea mesajelor al căror conținut nu respectă Termenii și Condițiile Site-ului

b) suspendarea temporară sau permanentă a contului și a tuturor informațiilor pe care le conține acesta

c) ștergerea opțiunilor definite și interzicerea accesului la Serviciile Site-ului

6.5 Restricționarea accesului Utilizatorului poate fi precedată de avertismente, după caz, beneficiu aflat la aprecierea exclusivă a Administratorului.

6.6 Societatea va depune eforturi ca Site-ul să fie sigur și să funcționeze fără probleme.

6.7 Orice plângere cu privire la calitatea și experiența avută pe Site trebuie adresată Administratorului.

Art. 7. Drepturile si obligațiile Cumpărătorului

7.1 Cumpărătorul declară că a luat la cunoștință despre Serviciul prestat de Societate, respectiv vânzarea de produse prin platforma on-line.

7.2 În vederea crearii contului on-line, Cumpărătorul se obligă să transmită datele de identificare și contact în mod corect și complet, inclusiv, dar nelimitat la nume, prenume, adresă de facturare, adresa de livrare, e-mail, telefon. Cumpărătorul va actualiza datele ori de cate ori este necesar.

7.3 Cumpărătorul e deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și actualizarea datelor aferente contului on-line.

7.4 Societatea va folosi datele furnizate de Cumpărător conform Politicii de Prelucrare a datelor cu caracter personal. Datele furnizate de Cumpărător vor fi folosite inclusiv pentru executarea contractului.

Art. 8 .Modul de efectuare al plăților

8.1 Cumpărătorul poate efectua plata prin ramburs sau plată on-line.

8.2 În vederea procesării plăților, Societatea a încheiat un contract cu Netopia, Procesator de Plăți specializat care încasează banii de la Cumpărător în numele și pe seama Societății.

8.3 Plata se efectuează on-line cu cardul personal sau al firmei, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt in conformitate cu politica Netopia.

8.4 Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru plata on-line.

8.5 Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele Netopia. Societatea nu are acces și nu stochează datele bancare ale Cumpărătorului.

8.6 Siguranța informațiilor este garantată de faptul că Netopia nu stochează datele confidențiale ale cardului, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile sunt în sigurantă.

8.7 Indiferent de valuta din contul atașat cardului, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii emitente a cardului bancar.

8.8 În ceea ce privește obligațiile de securitate, Societatea nu va fi ținuta răspunzătoare de către Cumpărător sau orice alt terț cu privire la orice pierdere, distrugere, alterare, redirecționare, interceptare sau întrerupere a oricărei tranzacții sau fluxuri de date, inclusiv datele personale ale Cumpărătorului, care sunt în afara sferei de control a Societății.

8.9 Societatea nu răspunde pentru erorile sau pagubele cauzate Cumparatorului ce se datorează erorilor sistemelor bancare sau diferențelor de curs valutar.

8.10 Procesatorul de Plăți are dreptul să refuze plata efectuată de Cumparator.

Art. 9 Livrarea

9.1 Pentru produsele aflate în stoc, Societatea oferă livrarea pe teritoriul României prin curier rapid e.g. Urgent Cargus, FanCourier, NemoExpress.

9.2 Ulterior plasării comenzii, pentru produsele aflate in stoc, coletul va fi preluat în maxim 48 de ore și livrarea produselor va fi efectuată în termen de 3-7 zile lucrătoare.

9.3 Livrarea produselor se face contra-cost, costul de livrare este 27 lei, indiferent de locație. Pentru comenzile mai mari de 500 lei, livrarea este gratuită.

9.4 Penru livrarea produselor în afara teritoriului României, Clientul este obligat să contacteze Societatea înaintea plasării comenzii. Societatea își rezervă dreptul refuzării onorării comenzilor plasate cu livrare pe teritoriul altor țări ca urmare a costurilor de transport excesive.

Art. 10 Anularea tranzacției și Exercitarea dreptului la retragere

10.1 Societatea permite anularea tranzacțiilor (doar in cazul cumpărării de produse fizice) in termen de 24 ore de la plasarea comenzii sau cel târziu pănă la predarea coletului către curier, prin transmiterea unui e-mail către contact@erides.ro

10.2 Banca emitentă va debloca suma blocată în contul clientului în termen de 1-30 de zile, in funcție de politica băncii.

10.3 Doar in cazul cumpărării produselor fizice, Cumpărătorul are dreptul de returnare al produselor în termen de 14 zile de la data primirii comenzii.

10.4 Exercitarea dreptului de returnare se face prin transmiterea unui e-mail la adresa contact@erides.ro

10.5Clientul are obligatia sa transmita bunul prin curier la sediul societatii in termen de maxim 5 zile de la data exercitarii dreptului de returnare. Clientul va suporta cheltuielile de restituire a bunului catre Societate.

10.6 În termen de 5 zile de la primirea returului, Societatea va proceda la inspectarea bunului si restituirea sumelor de bani in aceași modalitate în care a fost efectuată plata.

10.7 Produsul returnat trebuie să fie în aceași stare în care a fost livrată (cu toate etichetele si documentele cu care a fost livrată, inclusiv factura). Nu vor fi acceptate spre retur produsele care prezintă modificări fizice (lovituri, zgarieturi, lipsa piese rupturi si orice alte forme de deteriorare etc.), urme de folosință vizibilă, intervenții neautorizate. Cumpărătorul este responsabil pentru diminuare valorii produselor.

10.8 Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzactionare, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Art. 11 Drepturile și obligațiile Societății

11.1 Societatea are dreptul de a restricționa accesul oricărei persoane pe Site, atât pentru motive obiective, cât și pentru motive subiective.

11.2 Societatea nu se face răspunzătoare pentru nicio inexactitate sau eroare, nici pentru orice pagubă directă sau indirectă cauzată de utilizarea Serviciilor.

11.3Societatea nu îsi asuma răspunderea pentru nicio pierdere de date sau informații rezultate din întârzieri, solicitari neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul Site-ului/colaboratorilor externi, sau prin erori de omisie din partea utilizatorului.

11.4 Societatea, precum si colaboratorii externi, exclud orice sugestie sau garanție că:

  1. serviciul va fi neîntrerupt sau fără erori
  2. eventualele defecte vor fi corectate
  3. serviciul sau serverul care îl pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de viruși sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor și nu pot fi responsabili de vreo acțiune pe care o întreprinde pe baza respectivelor informații sau a serviciului.

11.5 În nicio circumstanță Societatea, precum nici colaboratorii externi, nu pot fi responsabili pentru pierderi de natură directă sau indirectă rezultate din sau legate exclusiv, în orice fel, de folosirea sau gradul de performanță al serviciului, a acestui Site web sau site-uri web în legătură cu acesta.

11.6 Societatea nu garantează exactitatea și completitudinea materialelor, produselor software și serviciilor de pe acest Site. Societatea îsi rezervă dreptul de a modifica, în orice moment și fără anunț prealabil, materialele și serviciile de pe Site. Societatea nu îsi ia angajamentul de a actualiza la zi materialele și serviciile de pe Site.

11.7 De asemenea, Utilizatorul îsi asumă întreaga răspundere pentru păstrarea confidențialității asupra numelui de cont/adresei de email și a parolei asociate, precum și pentru informațiile pe care le transmite sau le publică pe Internet folosind serviciile Site-ului. Administratorul nu are nicio responsabilitate față de informațiile publicate sau transmise pe Internet ori prin orice alt mijloc de comunicare de Utilizatorii acestui Site și nici față de eventualele consecințe aparute în cazul accesarii neautorizate a contului/adresei de e-mail de către persoane terțe, din orice motive.

11.8 Utilizatorul este de acord să exonereze de răspundere și să nu acționeze în justitie împotriva Societatii, precum si colaboratorii externi, cu privire la orice pretenție ridicată de către un terț, rezultata din utilizarea serviciului de catre utilizator, cât si cu privire la orice pierdere (directă, indirectă, pe cale de consecință sau de altă natură), costuri, acțiuni, procese, pretenții, stricăciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte răspunderi, suferite în vreun fel sau provocate direct de Site, precum si colaboratorii externi, ca urmare a încălcării sau ignorării de către utilizator a acestor termeni și condiții sau a oricărei prevederi legale aplicabile.

Art. 12 Forța majoră și cazul fortuit

12.1 Administratorul nu va fi în niciun fel răspunzător față de Utilizator sau Cumpărător și este scuzat de orice eșec de a livra sau de a executa sau de întârzierile cauzate în livrare sau executarea contractului ca urmare a unor cauze dincolo de puterea sa de control, inclusiv, dar fără a se limita la: acțiuni guvernamentale, incendii, întreruperi de muncă, penurie, război, terorism, tulburări civile, probleme de logistica, întreruperi ale energiei electrice, ale comunicațiilor, ale furnizorului de servicii Internet sau defecțiuni aferente serviciilor de găzduire sau întârzieri datorate furnizorilor de echipament hardware-ul sau sisteme software, negarea serviciilor ca urmare a unor atacuri, intruziune malware, atacuri tip hacking, acte ale unor terți din afara controlului Administratorului, dezastre naturale, inclusiv modificări ale capacității Administratorului de a oferi serviciile conform obiectului și / sau prețului stabilit ca urmare a unor modificări legislative sau a politicilor Colaboratorilor exeterni sau guvernamentale.

Art. 13 Notificarea

13.1 Fără a limita aplicabilitatea art. 5.2., Utilizatorii pot fi informați de Societate prin transmiterea de notificări electronice (pop-up-uri, texte incluse in site etc.), e‑mail‑uri, mesaje tip SMS, contactare telefonică directă pentru transmiterea mesajelor.

13.2 Comunicarea este opozabilă dacă este efectuată conform art. 11.1. Notificarea se prezumă a fi primită în prima zi lucrătoare după cea în care a fost expediată.

13.3 Notificările verbale nu se iau în considerare de nici una dintre părți, dacă nu sunt confirmate în scris.

Art. 14 Conciliere și litigii

14.1 Orice plângere sau nemulțumire cu privire la funcționarea Site-ului trebuie transmisă, în scris la adresa de e-mail contact@erides.ro . Societatea va investiga plângerea în termen de 30 de zile de la primire.

14.2 Orice conflict apărut între Utilizatori și Societate se va rezolva pe cale amiabilă, prin înțelegere între părți.

14.3 Interpretarea și aplicarea Termenilor și Condițiilor se va face conform legii române. În cazul unor contradicții între versiunea în limba română și orice altă limbă, versiunea în limba română va prevala.

14.4 În cazul în care conflictul nu este soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Municipiul București, respectiv Judecătoria sector 1 București sau instanța superioară corespunzătoare.

Art. 15 Protecția datelor personale

15.1 Datele cu caracter personal sunt protejate în conformitate cu legislația în vigoare. Politica de confidențialitate a Societății este disponibilă la secțiunea Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Art. 16 Utilizare și răspundere

16.1 Societatea va permite vizualizarea și descărcarea materialelor de pe Site exclusiv pentru uz personal, necomercial, cu condiția păstrării în copii a tuturor anunțurilor privind drepturile de autor și altor anunțuri de proprietate prezente în original.

16.2 Sunt interzise: modificarea materialelor de pe acest Site, reproducerea acestora, afișarea, derularea sau distribuirea publică, utilizarea lor în scopuri publice sau comerciale altele decât cele pentru care a fost realizată Societatea. Este interzisă utilizarea acestor materiale pe un alt site web sau în orice mediu computerizat legat în retea. Materialele de pe acest Site sunt protejate. Nerespectarea oricăruia dintre acești Termeni duce automat la anularea dreptului de a utiliza acest Site și obligația de a distruge deîndată toate materialele descarcate sau imprimate.

16.3 Utilizatorul îți asuma faptul că folosirea serviciului pus la dispoziție de Site se va face numai cu bună-credință și în conformitate cu legislația în vigoare.

16.4 În cazul în care Utilizatorul are neclarități sau dorește mai multe informații cu privire la prezentul document, acesta poate transmite un e-mail la: contact@erides.ro

Duminică, luni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
Ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie
Nu sunt suficiente produse disponibile. Au mai rămas doar [max].
Cosul tau

Nu există produse în coș.

Continua Cumparaturile

Eventuale MentiuniEditați comanda